Незвичайний спосіб лікування депресії

У Великій Британії блогер Хізер Б. Армстронг розповіла свою неймовірну історію.

Хізер Б. Армстронг

У Великій Британії блогер Хізер Б. Армстронг 10 раз була введена в стан медикаментозної коми, щоб позбутися від депресії. Свою історію вона розповіла британській газеті The Guardian, передають Патріоти України.
Відзначається, що пік пригніченого стану випав на кінець 2016 року, коли жінка просто сиділа на підлозі кухні і говорила матері по телефону, що хоче померти, - тоді її діти святкували Різдво з батьком, колишнім чоловіком Хізер, а її власне побачення провалилося.

На той момент жінка вже більше півтора року була у важкій депресії, при цьому, її перші прояви вона відстежує ще зі школи, коли конфліктувала з учителями, в той час як перші антидепресанти вона почала приймати вже в коледжі.

Післяпологова депресія, важкий тренувальний режим перед марафоном, зміна релігії і роботи, - за довгі роки все це тільки погіршило ситуацію, але Хізер боялася говорити про це з кимось, крім своїх дочок віком 9 і 15 років.

Після випадку на кухні мати змусила жінку записатися до психіатра, який запропонував експериментальну програму, яка нібито могла побороти депресію всього за кілька тижнів.

Навесні 2017 Армстронг почала ходити в лікарню тричі на тиждень, щоб її занурювали за допомогою медикаментів в глибокий сон, сильну анестезію, практично в кому, під час якої лікарі уважно стежили за активністю її мозку.

Ілюстрація

Після п'ятої процедури з 10-ти жінка захотіла танцювати, як тільки повернулася додому, прийняла душ, і відчула незвичайне для себе бажання вийти кудись, прогулятися.

Всього в експерименті брали участь 10 осіб, і Хізер стала однією з шести, у кого сила депресії знизилася більш ніж на половину, а всього через кілька місяців після лікування вона почала зустрічатися з новим чоловіком, незабаром після чого переїхала разом з ним і дітьми.

На даний момент вона продовжує приймати ліки, але вже не відчуває себе загнаною в кут. Своїм досвідом вона поділилася в книзі під назвою: "The Valedictorian of Being Dead: The True Story of Dying Ten Times to Live".

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...