Незвичайний заклик підтримати Путіна: У Росії спалахнув скандал через ролик про сім'ю гомосексуалістів (відео)

У Росії показали ролик про усиновлення дитини гей-парою, який спрямований на підтримку змін до Конституції. Він викликав негативну реакцію росіян, передають Патріоти України.

У ньому показано, як хлопчика з дитячого будинку всиновлюють. Однак виявляється, що жити він буде з двома гомосексуалістами, на що персонал реагує з огидою. "Офіційний ролик на 1 липня: голосуй за поправки до Конституції або всіх російських дітей заберуть до себе додому геї", – написав медіаменеджер Петро Верзілов.

"Реально, путінські чиновники зовсім поїхали на темі гомосексуальності", – зазначив опозиційний політик Олексій Навальний.

Також ролик викликав негативну реакцію інших росіян: "Тобто, замість того, щоб прагнути до того, що в країні немає дітей-сиріт, знову воюють з тими, хто займається сексом не з офіційно схваленої методичке"; "Аж плакати хочеться. Як таке могли зняти?"; "Мені стало соромно дивитися прикріплений ролик. Взагалі, що поганого? Замість виховательок, у яких на кожного малюка не вистачить часу, дитина отримає батьків, які заради нього пройшли купу інстанцій, які хочуть і можуть бути батьками для нього"; "Одне питання: тобто вони думають, що геї будуть насильно одягати хлопчика в сукні?".

Пізніше з'ясувалося, що актор Олександр Філімоменко, який зіграв "гей-маму", буде голосувати проти поправок до Конституції.

При це він уточнив, що він знявся в двох таких роликах. "Це буде серія, але я граю тільки в двох", – наводить слова Філімоненко "Говорить Москва".

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...