"Ні мізків, ні поваги": Вибухова популярність американського серіалу "Чорнобиль" спричинила нездоровий тренд в зоні відчуження

Туристичний бум в зону відчуження призвів до скандалу в мережі після виходу серіалу від НВО "Чорнобиль" – блогери масово кинулися в Прип'ять, щоб зробити відверті фотографії.

За даними The Sun, під шквал критики, в тому числі і від сценариста Крейга Мазіна, потрапили Instagram-моделі за публікації знімків у спідній білизні, передають Патріоти України.

Дівчата позували в стрінгах, захисних костюмах і просто демонстрували свої форми на тлі "міста-примари", чоловіки бешкетували в протигазах. Неповажне ставлення до трагедії обурило користувачів мережі.

"Люди там загинули жахливим способом – майте хоч якусь повагу", "Це фото нешанобливо по відношенню до людей, які загинули. Наскільки байдужими ви можете бути", "Коли немає мізків і поваги", – розсердилися в мережі.

Сценарист серіалу Крейг Мазін написав у своєму мікроблозі в Twitter, що радий туристичному ажіотажу, проте закликав блогерів вести себе належно.

"Це чудово, що "Чорнобиль" надихнув туристів на поїздки до зони відчуження, але так, я бачив фотографії. Якщо ви плануєте туди поїхати, пам'ятайте, будь ласка, що там сталася страшна трагедія. Поставтеся з повагою до жертв катастрофи", – написав він.


Буде не по кишені? Світова криза змінить ціни на шоколад в Україні - скільки коштуватиме

вівторок, 23 квітень 2024, 8:48

Світ зіткнувся з критичним дефіцитом какао через старіння дерев, розповсюдження хвороб і несприятливі кліматичні умови в Західній Африці - основному регіоні постачання. Ці умови вже призвели до різкого стрибка цін на какао на ф'ючерсних ринках. Так, в ...

Експерти прочитали по губах: Стало відомо, що каже Кріштіану Роналду перед своїм фірмовим ударом

вівторок, 23 квітень 2024, 8:30

Португальський уболівальник Густаво Мачадо, який вміє читати по губах, розшифрував слова, які форвард "Аль-Насра" Кріштіану Роналду говорить перед своїми фірмовими ударами зі штрафних. Виявилося, що 39-річний Кріштіану "накачує" себе мотиваційними пром...