Ні, не для наруги: В Одесі хлопець знімав прапори України

В Одесі затримали 22-річного хлопця, які зняв з фасадів будинків 13 прапорів України. Він пояснив, що планував продати стяги на ринку. Про це повідомили в Нацполіції Одеської області, передають Патріоти України.

Хлопця затримав комендантський патруль. Він посеред ночі у Приморському районі Одеси зривав з фасадів будинків прапори України. Загалом молодику вдалось зняли 13 стягів.

Одесит здивував поясненням мотиву свого вчинку. Він заявив, що вночі зривав прапори, щоб зранку продати їх на місцевому ринку по 50 гривень.

Хлопцю інкримінують ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Максимальна санкція цієї статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...