Ні, не про любов до РПЦ: Ломаченко розповів, про що шкодує, та згадав помилку молодості

Колишній чемпіон у трьох дивізіонах Василь Ломаченко (17−3, 11 КО) заявив, що шкодує про те, що робив татуювання, передають Патріоти України.

За словами українського спортсмена, він зробив кілька пам’ятних тату, проте зараз шкодує про них. «Я був молодим хлопцем і хотів виділитися. Зараз знаходжу відповідь так — напевно, хотів виділитися. І ти починаєш набивати собі якісь татуювання на тіло, щоб, можливо, здаватися кращим за інших.

Сьогодні я розумію, що нам тіло дали чистим — воно чистим і має залишатися. Тож якщо хтось захоче зробити собі татуювання, то дуже не раджу. Коли подорослішаєте, зрозумієте і згадаєте, що я вам сьогодні розповів.

Батько також говорив мені, що не треба робити татуювання, намагався пояснити, запобігти і зупинити, але на той момент я вже був занадто крутим. Я вважав, що настільки крутий, що можу зробити собі татуювання".

Ломаченко зізнався, що не пишається своїми татуюваннями. «На руці не єдине татуювання. У мене є кілька татуювань на тілі, але я не пишаюся цим», — сказав Ломаченко у відео, яке опубліковано на YouTube-каналі «Бессарабія Плюс».

Мріяв збудувати нову "Мрію", але не мав роботи в Україні: Помер відомий вітчизняний авіаконструктор

неділя, 28 липень 2024, 0:32

Дмитро Ківа працював на заводі "Антонов" за всіх президентів України, окрім Володимира Зеленського. 25 липня на 82-му році життя помер відомий український авіаконструктор Дмитро Ківа, який пропрацював на авіаційному заводі "Антонов" 52 роки, передають ...

Ах, Одеса... В курортній Аркадії поряд з рестораном сталась масова бійка за участю військових, цивільних та поліції. Решта відпочиваючих з інтересом споглядала (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:49

У одеській Аркадії група чоловіків билась просто перед місцевим рестораном, свідчать кадри з соцмереж. У бійці брали участь і цивільні, і люди у формі. . Увечері 27 липня біля прибережного ресторану в Одесі сталась масова бійка, у якій взяли участь ци...