"Ні" означає "так": Путінський референдум висміяли влучною карикатурою

Російський художник-карикатурист Сергій Йолкін висміяв карикатурою референдум у Росії про внесенню змін до Конституції країни, передають Патріоти України.

На фото зображений чоловік, що кидає в урну для голосування бюлетень зі словом "Ні", однак сама урна виготовлена у формі великих літер "ТАК".

Йолкін натякає, що неважливо, як проголосують громадяни РФ на референдумі, адже оголошений результат все одно покаже "всенародну підтримку" змін до Конституції.

Президент Росії Володимир Путін призначив на 1 липня голосування щодо змін до Конституції РФ, які фактично дозволять йому залишитися при владі до 2036 року.

20 січня нинішнього року Путін вніс до Держдуми законопроект про зміни до Конституції. Йдеться про розширення повноважень парламенту та про нові умови щодо кандидатів в президенти РФ.

Сам Путін заявив, що нібито не підтримує ідею прибрати обмеження числа термінів повноважень президента РФ, але заявив, що президентські терміни можуть бути обнулені, якщо відповідну поправку підтримає Конституційний суд.

Референдум щодо змін до Конституції спочатку планували провести 22 квітня, але через пандемію перенесли на 1 липня.

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...