Ні, це був не папуга: Поліцейські прибігли на відчайдушні крики про допомогу та були дуже здивовані (відео)

Поліція Оклахоми, США заявила, що пара офіцерів, реагуючи на повідомлення про людину, яка "кричить про допомогу", прибула і виявила, що крикуном був "дуже засмучений цап". Поліцейське управління міста Інід повідомило у Facebook, що офіцери Девід Снід і Ніл Сторі відреагували на повідомлення про те, що чоловік почув крик про допомогу, передають Патріоти України.

"Після прибуття офіцери почали йти на слабкий звук чийогось крику", — йдеться у повідомленні. "Коли вони підійшли ближче, офіцер Снід почув виразний крик про допомогу". Офіцери побігли до джерела звуку та виявили "дуже засмученого цапа", від чого почали реготати.

Власник козла пояснив, що тварина була засмучена, бо її "розлучили з одним із її друзів". "Загалом, не можна сказати, що це був поганий дзвінок", - написали в поліції.

Наша Анна Ярославна: 19 травня киянка взяла шлюб з королем Франції

неділя, 19 травень 2024, 5:00

Всі подальші монархи Франції, до Наполеона, були нащадками київської княжни. У Реймському соборі у Франції 19 травня 1051-го київська князівна Анна Ярославна вийшла заміж за короля Генріха I. За чотири дні коронувалась на престол Франції, нагадують Пат...

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...