Ні, це не вигадка: У Києві живе кіт-рятувальник, який отримав звання майора (фото)

Працівники ДСНС у Києві розповіли історію про кота, який став працювати рятувальником. Про це повідомили в пресслужбі МВС України, передають Патріоти України.

"Доленосна зустріч кошеняти та рятувальника Артура Моркотенка сталася ще 28 січня. Саме того дня він забрав його з під'їзду будинку, куди котика підкинули. Допис про те, що вже тиждень кошеня замерзає і голодує у під'їзді, Артур побачив у Facebook", – розповіли в МВС.

Відтоді чотирилапий пухнастик отримав люблячу родину, догляд, формений одяг, ім'я та навіть спеціальне звання майора.

Рятувальники розповіли, що кота звати Чівас, а живе він прямо в кабінеті свого рятівника. У коментарі Артур Моркотенко розповів, що його вихованець дуже ласкавий і любить добре поїсти. "Котик дуже грайливий, а ласувати полюбляє курячими шлуночками і кормом", – поділився рятівник.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...