"Ні з чим не порівняти": Хвора на коронавірус Шоптенко розповіла, як почувається

Через хворобу Олег Винник та Олена Шоптенко змушені були пропустити п’ятий ефір шоу Танці з зірками.

Хореограф та учасниця "Танців з зірками" Олена Шоптенко, у якої нещодавно діагностували коронавірус, на сторінці в Instagram розповіла про свій стан та симптоми захворювання, передають Патріоти України.

За словами танцівниці, вона повністю втратила відчуття смаку та запаху. Через хворобу Олег Винник та Шоптенко змушені були пропустити п’ятий ефір шоу. Зірки пішли на самоізоляцію.

«Я чемпіонка світу з ГРВІ, всі щорічні типи грипу та віруси мої. Це, скажімо так, моє слабке місце, ніколи не хвалилася імунітетом. Якийсь час навіть стала просто не помічати хвороби й все переносила на ногах. Але зараз я захворіла на ковід і, зізнаюся, це ні з чим не порівняти. Я не буду розповідати про сильний кашель та неймовірну слабкість, хочу про відсутність нюху та смаку. Це вже точно зовсім новий досвід в моєму житті! І так, 5 моїх стадій прийняття неминучого. А саме втрату смаку та нюху: „Це я, напевно, запшикала в ніс судинозвужувальним засобом, тому і не відчуваю запахів“; „Так це якийсь помідор, селера, броколі, банан пісний попався!“; „Взагалі не бачу сенсу їсти, якщо не розумієш що та який смак“, „Ну нічого, поголодую трохи, ось і схудну“; „Добре, їсти все одно щось потрібно, щоб хоч якісь вітаміни отримувати, сконцентруймось на консистенції“. Так ось що я вам по закінченню часу можу сказати. Поки найприємніше по консистенції грейпфрути! Хоча я ніколи їх не любила», — поділилася зірка.

Нагадаємо, коронавірус перенесли також інші учасники шоу Танці з зірками. Це пари Ольги Фреймут та Ілля Падзіна і Дар’я Петрожицька і Ігор Гелуненко.

"Є просто люди, які втекли": У Зеленського пояснили посилення роботи консульств за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:59

Не існує ніякого "Варшавського майдану", а просто є люди, які втекли з країни, що воює, а тепер намагаються протестними акціями "відстоювати свої права", забувши про свої обов'язки. Про це заявив радник очільника ОП Михайло Подоляк, пише "24 Канал", пе...

В Україні штрафи за порушення правил військового обліку мають намір підвищити в рази: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:55

В Україні статтями 210 та 210-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) передбачено відповідальність за порушення призовниками, військовозобов'язаними, резервістами правил військового обліку (зокрема за те, що не став вчасно на облік...