Очікується, що “бриндзарня” стане одним із об’єктів на майбутній “Дорозі вина і смаку”, яку розробляють в Закарпатті. Відтепер тут можна придбати якісний овечий сир-будз, свіжу вурду і традиційну гуцульську овечу бриндзю, повідомляють Патріоти України з посиланням на Zruchno.Travel.
Крафтову лавку “Бриндзарня” відкрили в селі Ділове Рахівського району Закарпаття. Відкрили бринзарню члени Асоціації виробників традиційних карпатських високогірних сирів з метою популяризації місцевих гуцульські продуктів з давньою історією, традиціями приготування і споживання.
Нагадаємо, що в Україні планують зареєструвати “Гуцульську овечу бриндзю”, яка стане першим українським продуктом з географічним зазначенням походження.
28-річна Сілі Мі, володарка титулу "Міс Туризм М'янма", загинула під час потужного землетрусу в місті Мандалай, намагаючись врятувати дитину. Її тіло було виявлено серед уламків 12-поверхового житлового комплексу Sky Villa, який обвалився внаслідок під...
Український письменник Юрій Винничук заявив, що давно запровадив у літературу слово "розкішниця", яке нині так активно вживають у текстах. Про це письменник розповів на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України. Винничук зауважив, що в ті ч...