
Очікується, що “бриндзарня” стане одним із об’єктів на майбутній “Дорозі вина і смаку”, яку розробляють в Закарпатті. Відтепер тут можна придбати якісний овечий сир-будз, свіжу вурду і традиційну гуцульську овечу бриндзю, повідомляють Патріоти України з посиланням на Zruchno.Travel.
Крафтову лавку “Бриндзарня” відкрили в селі Ділове Рахівського району Закарпаття. Відкрили бринзарню члени Асоціації виробників традиційних карпатських високогірних сирів з метою популяризації місцевих гуцульські продуктів з давньою історією, традиціями приготування і споживання.
Нагадаємо, що в Україні планують зареєструвати “Гуцульську овечу бриндзю”, яка стане першим українським продуктом з географічним зазначенням походження.
В Україні роботодавці найбільше шукають працівників робітничих професій, де вже 63% компаній відчувають критичний дефіцит кадрів через масову міграцію, мобілізацію та переорієнтацію ринку. Також не вистачає фахівців середньої ланки, адже частина праців...
У листопаді прогнозують дві невеликі магнітні бурі. Але загалом сильної сонячної активності не очікується. Про це йдеться у 27-денному прогнозі космічної погоди від Національного управління океанічних і атмосферних досліджень США (NOAA), передають Патр...