Ням-ням туризм з національним колоритом: На Закарпатті відкрили гуцульську “бриндзарню”

Очікується, що “бриндзарня” стане одним із об’єктів на майбутній “Дорозі вина і смаку”, яку розробляють в Закарпатті. Відтепер тут можна придбати якісний овечий сир-будз, свіжу вурду і традиційну гуцульську овечу бриндзю, повідомляють Патріоти України з посиланням на Zruchno.Travel.

Крафтову лавку “Бриндзарня” відкрили в селі Ділове Рахівського району Закарпаття. Відкрили бринзарню члени Асоціації виробників традиційних карпатських високогірних сирів з метою популяризації місцевих гуцульські продуктів з давньою історією, традиціями приготування і споживання.

Нагадаємо, що в Україні планують зареєструвати “Гуцульську овечу бриндзю”, яка стане першим українським продуктом з географічним зазначенням походження.

Хіти тижня. Ібупрофен, ортофен, аспірин: Лікарка розповіла про небезпеку популярних препаратів

середа, 19 лютий 2020, 2:00

Кожен з нас частіше або рідше вживає різні знеболювальні препарати: хтось від головного болю, хтось від болю в суглобах тощо. Однак, як з'ясувалося, застосування різних нестероїдних протизапальних засобів пов'язане з підвищенням ризику інфаркту та інсу...

Хіти тижня. Зробив зауваження автохаму: У Києві побили ветерана АТО

середа, 19 лютий 2020, 1:00

Інцидент стався на столичних Березняках.