Нібито останні кілька років Земля позбувається людей: Jerry Heil розповіла, як відчула землетрус у Бостоні

Наслідки руйнівного землетрусу, який приніс жахливі наслідки у Туреччині, Сирії та інших країн, відчула співачка Jerry Heil. Зараз виконавиця перебуває у Бостоні, де проходить навчання у музичному коледжі Берклі. У своєму блозі в Telegram співачка розповіла, що навіть там були відчутні поштовхи, але, на щастя, лише у два бали, передають Патріоти України.

"У нас тут малесенькі землетрусики, відколи я приїхала. Типу до 2 балів. Я думала, мені здається взагалі. Але глянула на сайті — легенько трясе землю. А потім вчора в інших країнах сталося те, що сталося. Кенія тріснула ледь не навпіл, бачили?", - розповіла шанувальникам Jerry Heil.

Виконавиця припустила, що таким чином наша планета натякає людям на те, що ми вже опинилися на межі, адже руйнують природу. "Так ніби останні кілька років Земля позбувається людей. Як собака, який струшує бліх. Бо ми несемо деструктив в природню екосистему, будуючи тут свою, штучну, некрасиву і руйнуючу. Будуємо, руйнуючи. Коли люди кажуть "на чужому горі щастя не збудуєш", чому вони не думають, скільки горя завдають планеті своїм щастям?", - поділилася думками Jerry Heil.

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...