Нібито "просто залишками": У "Феофанії" вакцинували від коронавірусу бажаючих, записуючи їх як працівників лікарні

У елітній столичній лікарні "Феофанія" під виглядом працівників закладу вакцинували інших людей, зокрема, блогерів. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на LB.

У столичній лікарні "Феофанія", як стверджує видання, відбувалася вакцинація від коронавірусу нібито залишками вакцини. Але під виглядом працівників лікарні там щепили інших людей. "Мобільна бригада приїжджає лише зробити щеплення, — заявив регіональний координатор з вакцинації у місті Києві Василь Животенюк. — Лікарня має лише надати доступ до інтернету, кабінету вакцинації і список медиків, завірений печаткою закладу. Це відповідальність головного лікаря. Мобільна бригада читає список і бачить, що вакцинує таку людину і це медик. Лише постфактум з’ясувалося, що дехто з вакцинованих не медик, а блогер".

Журналісти подзвонили за номером телефону у "Феофанії", за яким нібито записували на вакцинацію. Але там заявили, що "це вже невідповідна інформація і вакцинація уже не проводиться". Заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко у коментарі зазначив, що уже доручив провести перевірку цієї ситуації: "Комісією буде перевірено інформацію щодо фактичного працевлаштування осіб, які отримали вакцинацію проти COVID-19 згідно зі списками Клінічної лікарні "Феофанія" у цьому закладі".

Вакцинація проти COVID-19 в Україні розпочалася 24 лютого. Станом на ранок 6 квітня було щеплено 304 680 осіб. Із них тільки дві особи отримали обидві дози вакцини.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...