Нічна атака на Київ: Попередньо 14 поранених та троє загиблих, у тому числі діти. Руйнування у Деснянському та Дніпровському районах

Начальник КМВА Сергій Попко повідомив, що, за попередніми даними, росіяни атакували Київ крилатими і балістичними ракетами

Внаслідок падіння уламків у Києві є загиблі та поранені. Серед загиблих двоє дітей.

"На жаль, попередньо кількість жертв повітряного нападу рашистів збільшується. За інформацією, яка уточнюється, в Деснянському районі вже 3 загиблих та 4 особи отримали травми. Серед 3 загиблих в Деснянському районі – двоє дітей (вік 5-6 та 12-13 років)", - КМВА.

Пізніше Кличко додав, що, за попередньою інформацією рятувальників, у Деснянському районі виявлено трьох загиблих, двоє з яких діти, і 4 постраждалих.

Загалом в Деснянському та Дніпровському районах медики госпіталізували 5 постраждалих.

Згодом стало відомо, що кількість постраждалих становить 14 осіб, 9 з яких госпіталізували.

Постраждала поліклініка у Деснянському районі

За словами начальника КМВА Сергія Попка, ворог ймовірно використовував крилаті та балістичні ракети, які запускались з ОТРК.

"За наявною інформацією, усі виявлені повітряні цілі були знищені силами і засобам нашої протиповітряної оборони

Ця атака пов’язана із застосуванням агресором ймовірно, оперативно-тактичних ракетних комплексів наземного базування. Тому ракети на Київ полетіли не з літаків", - зазначив чиновник.

В Дніпровському районі уламками пошкоджено житловий будинок, зафіксовано займання припаркованих авто, падіння уламків на проїжджу частину. Є потерпілі, усім надана медична допомога.

Попко також зазначив, що балістичні ракети летять дуже швидко, тому часу на те, щоб дістатись укриття, стає менше. Крім цього, він відмітив цинізм росіян, які вбили україсньких дітей в День захисту дітей.

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...