Нічого не вкрав: Поліція повідомила про мотив вбивці працівників АЗС у Миколаєві (відео)

Чоловік вчинив злочин через особисту неприязнь до загиблих колег.

Слідчі повідомили про підозру в умисному вбивстві 48-річному місцевому жителю, який скоїв потрійне вбивство на автозаправній станції в Миколаєві. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції, передають Патріоти України.

Під час затримання у підозрюваного виявили велику кількість зброї і боєприпасів: два револьвери, два пістолети, п'ять споряджених магазинів до пістолетів, понад сотню патронів, частина з яких бойові. Всі ці предмети знаходилися у зловмисника і в сумці, яка була при ньому.

Вилучене направлено на проведення відповідного дослідження. "Чоловік протягом останніх 12 років працював на автозаправній станції, і вчинив злочин через особисту неприязнь до загиблих колег, грошові кошти з заправної станції викрадені не були", - розповіли у прес-службі.

Нині вирішується питання про обрання відносно підозрюваного запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Вбив найближчих людей та намагався втекти: Харків'янин-лудоман застрелив з рушниці дружину та доньку (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:15

Вбивство сталося у Слобідському районі 24 квітня. Подружжя часто сварилося. Чоловік грав в азартні ігри, і коли програвав, сварився із дружиною та вимагав від неї гроші. Того дня після програшу великої суми знову став ображати дружину та нецензурно лая...

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....