"Нічого особистого, лише бізнес": 18-річна дівчина вбила свою найкращу подругу заради $9 млн

Обіцяних грошей Деналі Бремер не отримала, а тепер може ще й потрапити у тюрму на 99 років.

Деналі Бремер вбила власну подругу. Фото: соцмережі.

Дівчину з Аляски звинувачують у вбивстві її найкращої подруги. За версією слідства, вона пішла на цей злочин після того, як незнайомець з соцмереж, що видавав себе за багатія, запропонував їй 9 мільйонів доларів, передають Патріоти України.

18-річна Деналі Бремер, вважають правоохоронці, вступила у злочинну змову з метою вбивства 19-річної Синтії Гоффман. Слідчі стверджують, що Бремер відправила відео з моментом вбивства чоловіку зі штату Індіана, 21-річному Деріну Шимлеру. За злочин він обіцяв їй 9 мільйонів доларів. Прокурори кажуть, справа має послужити прикладом для батьків сучасних підлітків.

«Разом з усім хорошим, що несе інтернет, він може бути дуже темним місцем — батькам варто бути мудрими і слідкувати за активністю своїх дітей у мережі», — сказав Браян Шродер.

Згідно з судовими документами, Бремер визнала, що вбила Синтію Гоффман 2 червня. Обох дівчат називають найкращими подругами. Ймовірно, вбивство було вчинене за вказівкою чоловіка, з яким Бремер познайомилася в інтернеті за кілька місяців до того. Він називав себе Тайлером, мільйонером з Канзасу.

Проте це був вигаданий персонаж, якого Дерін Шимлер створив для так званого«кетфішингу» — створення фейкової особистості у соцмережах, націленої на певну жертву з метою обману.

За словами слідчих, вони знайшли докази того, що Бремер і Шимлер листувалися в інтернеті і «обговорювали план зґвалтування і вбивства когось з Аляски».

Згодом, каже сторона обвинувачення, пані Шимлер також залучила до злочину ще чотирьох людей і пообіцяла заплатити їм великі суми грошей. Вони заманили Синтію Гоффман у туристичну зону Тандерберд Фолс, сказавши, що це похід. Там вони її вбили.

Тімоті Гоффман, батько загиблої, каже: «Моя дочка довіряла цим людям. Вона просто хотіла бути з друзями. Тепер я її ховаю».

Підозрювані, розповідають у поліції, обмотали голову і руки дівчини скотчем, після чого вистрілили їй в потилицю. Тіло викинули в річку Еклутна, що в 30 кілометрах від міста Анкоридж.

За версією слідства, смертельний постріл зробив 16-річний Кайден Макінтош — він стріляв зі зброї Деналі Бремер. 19-річний Калеб Лейланд, а також ще двоє підлітків, імена яких не розкривають через їхній вік, також проходять за цією справою.

Дерін Шимлер також давав вказівки зґвалтувати Гоффман перед вбивством, але поліція не виявила на тілі дівчини жодних слідів сексуального насильства. Деналі Бремер також звинувачують у тому, що після вбивства Гоффман, вона написала батькам дівчини і сказала, що її висадили в іншому парку.

Поліція допитала Деріна Шимлера на початку червня. Він сказав, що обманював Деналі Бремер і вимагав, щоб вона висилала йому відео зі сценами сексуального насильства над дітьми.

Він погрожував їй тим, що у випадку відмови розповість всім про її участь у вбивстві подруги. За даними слідства, Бремер зізналася в тому, що знімала відео із сексуальни насильством над неповнолітніми дівчатами (8 і 15 років) і відправляла їх Шимлеру. Кожному з фігурантів справи загрожує до 99 років в’язниці.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...