Нічого святого: Поліцейські затримали в Миколаєві 65-річного діда, який зґвалтував п'ятирічну онуку

Мати раптово виявила на нижній білизні дитини плями крові.

У Миколаєві поліція затримала 65-річного чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні 5-річної внучки. Про це у вівторок, 19 листопада, повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївській області, передають Патріоти України.

"З відповідною заявою 18 листопада в поліцію звернулася її мати. За попередньою інформацією, жінка залишила п'ятирічну дочку у свого вітчима, діда постраждалої, а коли забирала, виявила на її нижній білизні плями крові.

Дівчинку оглянули лікарі і підтвердили наявність у неї тілесних ушкоджень в ділянці статевих органів. Дитина свідчить, що завдав їх дідусь ", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що 65-річного чоловіка, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за тяжкий злочин, слідчі затримали в порядку ст. 208 КПК України. Триває розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України "Зґвалтування". Санкція статті передбачає до 15 років ув'язнення.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...