Нічого святого: У Росії відсторонили від виконання обов'язків священика, який очолив панахиду за Навальним

Російський священник, який очолив панахиду за опозиціонером Олексієм Навальним у березні 2024 року, був відсторонений від духовних обов'язків на три роки. Про це пише Reuters із посиланням на Московську єпархію РПЦ, передають Патріоти України.

Зазначається, що єпархія не повідомляє, що стало причиною відсторонення, яке забороняє священнику Дмитру Сафронову благословляти, носити ризу і носити церковний ієрейський хрест до 2027 року.

Крім цього, священник також має бути переведений до іншої московської церкви для виконання обов’язків псаломщика. "Після закінчення періоду покаяння за відгуками з місця послуху буде прийнято рішення про можливість його подальшого священнослужіння", - йдеться у заяві РПЦ.

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...