Ніяких "бусиків" ТЦК: В якій області одні з найкращих показників із мобілізації

У Житомирській області - одні з найкращих показників із мобілізації. Місцева влада стверджує, що в Про це розповів очільник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко в інтерв’ю "Інтерфакс-Україна", передають Патріоти України.

"Якщо ця робота вибудована правильно - від людини до людини - то вона не має такий примусовий характер, який зображує наш ворог в їх ІПСО, що начебто так скрізь. На Житомирщині за два з половиною роки чи не найвищі показники в країні без скандалів, без перекриття трас", - вважає він.

Посадовець стверджує, що відсоток добровольців з Житомирщини був чи не найвищим в Україні.

"Що стосується мобілізації, то область має великі військові традиції. Відсоток добровольців з Житомирщини був чи не найвищим в Україні. Але й щодо мобілізації ми виконуємо показники, що ставляться Збройними силами України та Генеральним штабом перед нашим ТЦК СП, з високим відсотком, одним із найвищих в країні", - зазначив Бунечко.

За його словами, в регіоні був лише один неприємний випадок із працівниками ТЦК. Це було у Звягільському ТЦК СП.

"Його розглядала тимчасова слідча комісія Верховної Ради у червні. Слідча комісія в ньому розібралася, але цей інцидент був єдиний, бо ми за цим дуже слідкуємо", - сказав він.

"Трагічна, жахлива звістка": Екскапітанка збірної України з гандболу померла у віці 34 років

субота, 31 серпень 2024, 0:30

Екскапітанка України з гандболу Ірина Глібко пішла з життя у віці 34 років після боротьби з онкологічнм захворюванням. Про це йдеться у заяві Федерації гандболу України, передають Патріоти України. Ірина пропустила жіночий ЧС-2023 та відбір до Євро-202...

Національна еліта зазнала непоправної втрати... На фронті загинув громадський активіст, археолог та історик Юрій Ревера

п’ятниця, 30 серпень 2024, 22:55

Щирий патріот воював з перших днів війни та ніс службу у найгарячіших місцях фронту. На Донеччині загинув історик та археолог 51-річний Юрій "Граф" Ревера. З перших днів повномасштабного вторгнення він захищав Україну у найгарячіших місцях фронту, пере...