"Ніяких чартерів, нехай там і сидять": Лукашенко про білорусів, які поїхали на відпочинок за кордон

За словами президента Білорусі, держава подбає про тих громадян, які здійснювали подорож через поважні причини.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заборонив відправляти чартерні рейси за кордон для повернення білорусів, які покинули територію країни після попередження про пандемію коронавірусу. Про це глава держави заявив на нараді з членами уряду. Про це повідомляє прес-служба адміністрації президента РБ, передають Патріоти України.

«Ми вже гамором кричимо: чи не їдьте за кордон, побудьте вдома. Ні, все одно їдуть за цей кордон... Тим, хто виїхав після наших попереджень, – ніяких чартерів. Нехай там і сидять, якщо туди виїхали», – заявив Лукашенко.

За словами президента Білорусі, більшість громадян виїжджають за кордон на відпочинок. У той же час випадки, коли білоруси були змушені виїхати за кордон для вирішення якихось важливих питань, переважно поодинокі. Після чого Лукашенко додав, що якщо поїздка узгоджена з МЗС, то держава буде нести відповідальність за таких громадян.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...