Ніяких масок та дистанцій: Біля "Епіцентрів" у локдаун спостерігають нездоровий ажіотаж (фотофакти)

Біля 'Епіцентру' в Києві влаштували ажіотаж. Фото

Біля "Епіцентру" в Києві, який раніше працював незважаючи на заборони локдауна, вранці 11 січня зібралася велика черга людей, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Обозреватель".

Покупці не дотримуються соціальної дистанції, не всі надягають маски, а деякі розважаються, роблячи селфі на фоні натовпу.

Гіпермаркет видає замовлення, які приймаються онлайн. Залежно від товару чекати заявку доводиться від півгодини до доби, поки скомплектує, дрібна електроніка – швидко, будматеріали – повільніше.

Черга біля "Епіцентру"
Покупці не дотримуються дистанції
Покупці стоять за онлайн-замовленнями
"Епіцентр" видає замовлення онлайн

Відзначимо, 8 січня, в перший день локдауну, журналісти перевірили кілька "Епіцентрів" в деяких містах України. З ранку вони були відкриті, але продавалися тільки продукти харчування. Решта група товарів продавалася за такою схемою: продавці виписували накладну на товар і друкували документ, де вказували "онлайн замовлення". Сам же товар оплачувався вже на касі.

Після обіду магазини несподівано оголосили про закриття і почали приймати тільки онлайн-замовлення.


В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...