Ніяких масок та дистанції: Українці вирвалися на відпочинок до Туреччини (відео)

Туреччина при в'їзді до країни не вимагає проходження тесту на коронавірус і після повернення з відпочинку українці не повинні проходити обов'язкову самоізоляцію.

В мережі показали відео з заповненого туристами кафе у Кемері (Туреччина). Країна відкрила свої кордони для іноземних туристів. Відео опубліковано у спільноті Харьков 1654 в Facebook, передають Патріоти України.

Як видно на відео, відпочивальники під час епідемії коронавірусу і карантинних заходів зовсім не дотримуються соціальної дистанції і не носять захисні маски. "А тим часом харків'яни вже на всю відпочивають в Туреччині. Вчора прислали з Кемера", - підписали відео в мережі.

Також в коментарях українці додали, що Туреччина при в'їзді до країни не вимагає проходження тесту на коронавірус і після повернення з відпочинку українці не повинні проходити обов'язкову самоізоляцію.

В Україні кардинально змінилася ситуація на ринку праці: Названо професію, яка несподівано стала непопулярною

понеділок, 29 квітень 2024, 6:44

В Україні спостерігається значний дефіцит на ринку праці. Високий попит мають практично всі професійні працівники, крім працівників сфери IT.Про це йдеться у матеріалі OBOZ.UA, передають Патріоти України. В Україні, згідно з даними опитування НБУ, ско...

Нові зарплати для військових в Україні: Хто отримуватиме 190 тисяч

понеділок, 29 квітень 2024, 6:22

Кабінет міністрів з 1 квітня ухвалив додаткову фінансову винагороду військовим у розмірі 70 тисяч гривень. Ця виплата може застосовуватися вже з цього місяця. Це не заміна 100 тисяч "бойових", а додаткова винагорода для тих, хто перебуває на передовій,...