"Нікакой панікі нєт?": Компанії з Криму благають у Кремля гроші на виживання тургалузі - туристи не їдуть та не оплачують тури

Так зване "відділення Російського союзу туріндустрії в Криму та Севастополі" готує звернення до прем'єр-міністра країни-терористки РФ та профільних міністерств із проханням про підтримку тургалузі півострова у літньому сезоні. Справа в тому, що росіяни не їдуть на відпочинок до півострова, а деякі, які все ж таки приїжджають, неохоче платять за відпочинок. передають Патріоти України.

Про це розповів росЗМІ голова регіонального відділення, співзасновник групи російських компаній "Кандагар" Борис Зєлінський. Він зазначив, що ситуація з продажем турів на літо є важкою.

"Кримські готелі зараз завантажуються переважно самими кримчанами, які приїжджають на уїкенди. Грошовий виторг у нашій компанії за перші 4 місяці року впав мінімум на 70% порівняно з аналогічним періодом минулого. А раніше до цього моменту багато готелів були повністю розпродані на сезон. Зараз у будь-якому готелі та на будь-яку дату літа можна знайти місця", – сказав він.

Зєлінський підкреслив, що росіяни не лише мало бронюють тури, а й вкрай неохоче їх оплачують. Ще однією негативною тенденцією він називає падіння продажу готелів середньої та високої цінової категорії – бронюються лише бюджетні об'єкти розміщення.

Готелі в тимчасово окупованому Криму тримають ціни 2022 року, деякі насамперед на західному та східному узбережжі республіки знизили їх до рівня 2019-го. Низка готелів вирішила відкриватися пізніше, ніж рік тому, дехто переносить відкриття навіть на 1 липня.

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...