"Ніхто не їздить ї***ися такими групами": Подруга затриманих у Дубаї моделей розповіла свою версію інциденту

Після скандальних зйомок затримали 12 українок.

Подруга дівчат, які брали участь у скандальній фотосесії в Дубаї, запевнила, що моделі не влаштовували оргії та не надавали послуги ескорту. Про це дівчина написала в Instagram, повідомляють Патріоти України.

Наразі її акаунт недоступний. За словами дівчини, учасниці фотосесії самі оплатили поїздку і прилетіли в ОАЕ на вихідні виключно заради зйомки.

«Ніхто не їздить ї***ися такими групами, це маячня. З ними поїхав фотограф і організатор вечірок», – написала вона.

Дівчина додала, що на фото немає «ніяких мужиків і оргій». Але при цьому вона звернула увагу, що є питання, чому ні дівчата, ні організатор заходу не вивчили закони країни, в яку прилетіли робити відверту фотосесію.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...