Ніхто не підійшов: В Одесі чоловік у конвульсіях впав на переході і помер, очевидці... знімали відео

В Одесі чоловік упав у конвульсіях прямо на пішохідному переході. Жінка, яка його супроводжувала, пішла, залишивши хворого лежати. Відповідне відео опубліковано в Telegram-каналі "Х… Одесса", передають Патріоти України.

Інцидент стався на вулиці Комарова. При цьому автомобілі проїжджали повз лежачу людину. Водій, який знімав НП на реєстратор, також не вийшов із машини.

Тільки за кілька хвилин до чоловіка підійшли перехожі та потягли з проїжджої частини. Очевидці повідомляють, що у результаті він помер. "І хоч би хто підійшов... Це суспільство, на яке ми заслуговуємо", "Видно ж, що людині погано, а ви замість того, щоб швидку викликати, знімаєте", – обурилися українці в коментарях.


"Облили мазутом двері": У Києві могли підпалити відділення "Укрпошти" через повістки ТЦК

понеділок, 28 жовтень 2024, 10:44

У Києві невідомі здійснили підпал двох відділень "Укрпошти", ймовірно, через доставку мобілізаційних повісток, які листоноші розносять від територіальних центрів комплектування (ТЦК). Про інцидент повідомив у своєму дописі в Facebook письменник Андрій ...

Родичі кажуть, що його побили: У лікарні Рівного чоловік помер через 7 днів після мобілізації

понеділок, 28 жовтень 2024, 10:30

22 жовтня 2024 року у лікарні в Рівному помер Юрій Процик, якого 16 жовтня мобілізували. Рідні підозрюють, що його побили, що й могло стати причиною смерті. Про це повідомила у фейсбуці родичка померлого Марія Процик, передають Патріоти України. За її ...