Ніхто не пішов захищати: Російські поліцейські втекли першими під час атаки терористів у "Крокус Сіті Холі"

У Росії намагаються замовчати гігантський скандал під час нападу терористів ІДІЛ на "Крокус Сіті Хол". Як повідомляє "ВЧК-ОГПУ" з посиланням на джерела, автомобіль озброєних терористів зупинився просто біля фургона кінологічної служби МВС РФ, яка цього дня брала участь у заходах щодо безпеки концерту в "Крокусі", передають Патріоти України.

На відео перших хвилин нападу добре видно співробітника цієї служби із собакою (наявність табельної зброї зі зйомки незрозуміла), який, як почалася стрілянина, стрімко тікає.

Ба більше, просто в будівлі "Крокуса" знаходиться відділок поліції Павшино. За даними проєкту, в момент нападу цей відділок був повністю укомплектований поліціянтами.

"Там зберігається зброя. Проте, ніхто з поліцейських не пішов захищати та рятувати мирних громадян, на яких напали терористи (всього чотири особи). Поліцейські воліли втекти. Замість того, щоб захищати людей, які опинилися в небезпеці (а це їхній прямий обов'язок), вони втекли, рятуючи себе", - пише канал.

Краще підготуватися: Як не залишитися без зв'язку та інтернету при відключенні світла

четвер, 9 травень 2024, 9:50

Через масований удар по енергетиці 8 травня 2024 року в усіх областях України можуть запровадити графіки відключення світла. Вже відомо, що пік очікується увечері з 18:00 до 23:00. Мобільний зв'язок . Через нестабільне електропостачання в мережах може...

"Військо потребує людей": Жорін заявив про необхідність "негативної мотивації" для ухилянтів

четвер, 9 травень 2024, 8:50

Наразі немає можливості мотивувати українців йти до війська лише заохоченнями. Адже зараз на кону - майбутнє всієї держави та нації. Таку думку висловив екскомандир "Азову", заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін. "Я багато пишу про мобілізацію, тому ...