"Ніхто не сказав, що я - українка": Ані Лорак заявила, що переїхала в РФ через "цькування" (відео)

Українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк) дала відверте інтерв'ю українським ЗМІ про свій переїзд до Росії, передають Патріоти України.

Артистка нібито здогадувалась, що на неї зробили політичне "замовлення", тому вона змушена була покинути Україну. Про це вона розповіла журналістам ЖВЛ, згадуючи часи, коли її масово почали "цькувати" в рідній країні. Зі слів зірки, вона не хотіла витрачати час на розбірки, тому просто зникла з поля зору. Кароліна припускає, що її хотіла прибрати жінка, яка заздрить успішній кар'єрі співачки. Чоловіків вона не розглядає, адже переконана, що всім подобається.

Також знаменитість пожалілася на відсутність підтримки від артистів шоу-бізнесу, бізнесменів та впливових політиків, коли їй довелося їхати в Росію. Ані Лорак чекала, щоб за неї заступилися люди, які ходять на її концерти.

"Коли почалося масове цькування вашої улюбленої співачки, ніхто не став на мій захист і не сказав, що я українка і співаю для людей. Мені б хотілось відчути себе дівчинкою, за яку б заступився тато", – розповіла Куєк.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...