Ніхто не стримував сліз: У Миргороді попрощалися з убитою на Донбасі молодою військовою ЗСУ (фото)

У Миргороді, Полтавської області попрощалися із військовою ЗСУ Ярославою Никоненко, яка загинула на Донбасі від кулі снайпера. Фото з прощальної церемонії у Facebook опублікував депутат Київської міськради В'ячеслав Непоп. Поховали захисницю України на Алеї Героїв у Миргороді у п'ятницю, 18 жовтня, передають Патріоти України.

"Сьогодні (17 жовтня. – Ред.) у сто першій бригаді попрощалися із Ярославою. Квіти, прапори, сльози, опущені голови, заплакані дівчата у камуфляжі і чоловіки, які насилу стримували емоції. Дивишся на фото усміхненої дівчини, і неможливо повірити в її смерть. Такі молоді, красиві, повні сили і любові українці не повинні вмирати!" – написав він.

"Смуток і відчай. Війна забирає у нас найкращих. Але навіть із такими болючими втратами – ми вистоїмо і переможемо. Спасибі, Ярославо, за молоде життя, за мужність, за рішучість зробити вчинок", – додав Непоп.

Фотограф Роберто Травано у Facebook опублікував знімок, на якому відображено прощання матері Никоненко зі своєю донькою.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...