Ніхто нічого не помічав: У Нацгвардії розповіли про строковика, що стріляв по солдатах

Солдат з Дніпра, який з автомата розстріляв своїх товаришів по службі, не входив до групи військовослужбовців, за якими спостерігали психологи. Юнак служив з осені минулого року. Про це виданню "Сєгодня" повідомив спікер Нацгвардії Руслан Музичук, зазначають Патріоти України.

За інформацією силовиків, строковик приїхав на службу в Дніпро з Одеської області, звідки він родом. Солдат служив у Нацгвардії з осені минулого року. Юнак був задіяний в охороні ЮМЗ, де і сталася трагедія.

"Ніяких відхилень у нього не спостерігалося, він також не входив до групи військовослужбовців, за якою спостерігали психологи. Що стосується поранених військовослужбовців, то у них травми кінцівок", - розповів "Сєгодня" спікер Нацгвардії Руслан Музичук.

Також він додав, що раніше стрілець мав хороші характеристики. Перед призначенням в караул він, як і інші солдати, проходили безліч перевірок. "Призначення в караул - ціла процедура, вони постійно проходять бесіди з психологом", - вказав Музичук.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...