Ніхто нічого не помічав: У Нацгвардії розповіли про строковика, що стріляв по солдатах

Солдат з Дніпра, який з автомата розстріляв своїх товаришів по службі, не входив до групи військовослужбовців, за якими спостерігали психологи. Юнак служив з осені минулого року. Про це виданню "Сєгодня" повідомив спікер Нацгвардії Руслан Музичук, зазначають Патріоти України.

За інформацією силовиків, строковик приїхав на службу в Дніпро з Одеської області, звідки він родом. Солдат служив у Нацгвардії з осені минулого року. Юнак був задіяний в охороні ЮМЗ, де і сталася трагедія.

"Ніяких відхилень у нього не спостерігалося, він також не входив до групи військовослужбовців, за якою спостерігали психологи. Що стосується поранених військовослужбовців, то у них травми кінцівок", - розповів "Сєгодня" спікер Нацгвардії Руслан Музичук.

Також він додав, що раніше стрілець мав хороші характеристики. Перед призначенням в караул він, як і інші солдати, проходили безліч перевірок. "Призначення в караул - ціла процедура, вони постійно проходять бесіди з психологом", - вказав Музичук.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...