Ще тоді була чарівна: Ніколь Кідман показала себе в дитинстві і вразила фанатів (фото)

Австралійско-американська актриса кіно і телебачення, співачка і продюсер Ніколь Кідман показала себе в дитинстві. Відповідну фотографію вона виклала на своїй сторінці в Instagram, також прикріпивши до неї свій свіжий знімок, передають Патріоти України.

Маленька дівчинка позує в сукні яскравого кольору, вогненно-руді локони вона підкреслила красивою шпилькою збоку. Уже в дитинстві майбутня знаменитість була справжньою модницею, демонструючи бездоганне відчуття стилю (щоб дивитися фото, проскролльте до кінця сторінки).

На наступному знімку Кідман показала, як виглядає зараз. Вона завила волосся в акуратні локони, на обличчі виразний макіяж, актриса впевнено дивиться в кадр.

"Little Nic – Big Nic", – підписала фото вона. Фанати в коментарях захоплюються зовнішнім виглядом зірки, заявляючи, що вона була красунею як в юності, так і тепер. Ось, що вони пишуть:

"Просто чудова!", "Дуже красива", "Ніколь, ти виглядаєш прекрасно. Залишайся такою ж...", "Найкрасивіша жінка, яка коли-небудь існувала!", "Ваші локони прекрасні", "Найкрасивіша жінка на цій планеті".

Ніколь Кідман народилася в 1967 році в Гонолулу (Гаваї, США). Теледебют знаменитості відбувся, коли їй було 15 років, – вона знялася у фільмі "Різдво в лісі". Після чого почала активно з'являтися в популярних фільмах і серіалах.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...