Ніколи не купуйте це! Що не можна дарувати і приймати на Новий рік 2022

Подарунки на Новий рік 2022 завжди найактуальніше питання напередодні свята. У рік Тигра є кілька важливих заборон серед подарунків, які варто знати. зазначають Патріоти України.

Як відзначають фахівці, не можна дарувати в 2022 році дрібні подарунки, парфуми і косметику для волосся. Тигр - тварина владна, він цього не схвалить. Крім того, є подарунки, які можуть принести проблеми на весь рік. Такі речі категорично не можна дарувати в рік Тигра.

Ножі, ножиці, штопор. Такі подарунки приносять тільки проблеми для людини, та можна весь рік бути в негараздах. Не можна дарувати сумки і порожні гаманці. Як відзначають фахівці, такі подарунки несуть фінансові проблеми і бідність в будинок.

Тапки, рушники і халати. Ці речі принесуть в будинок сльози і гіркоту, а ще власник таких речей може знайти проблеми зі здоров'ям.

Фахівці також назвали головну заборону на подарунок. На Новий Рік 2022 не можна дарувати дзеркало. У вигляді пудри, палетки з тінями або набору блисків. Такі речі несуть моментальний негатив і принесуть на весь рік серйозні проблеми. Якщо людина не знала і подарував вам такий презент, а ви його прийняли, тоді радимо вам не дивитися в дзеркало і відкласти його в далеке місце, а пізніше позбутися.

Експерти прочитали по губах: Стало відомо, що каже Кріштіану Роналду перед своїм фірмовим ударом

вівторок, 23 квітень 2024, 8:30

Португальський уболівальник Густаво Мачадо, який вміє читати по губах, розшифрував слова, які форвард "Аль-Насра" Кріштіану Роналду говорить перед своїми фірмовими ударами зі штрафних. Виявилося, що 39-річний Кріштіану "накачує" себе мотиваційними пром...

Новий закон про мобілізацію: Стало відомо, хто із жінок може отримати повістку

вівторок, 23 квітень 2024, 7:30

У новому законопроєкті про мобілізацію є кілька положень щодо мобілізації жінок. Зокрема, умови закону визначають, що жінки можуть піти на службу лише добровільно. Про це йдеться в тексті закону про мобілізацію, передають Патріоти України. Зазначаєтьс...