Ніколи не пізно: 81-річна любителька фітнесу стала зіркою TikTok, і її відео - заряд мотивації

81-річна Еріка Рішко з містечка Лангенфельд (Німеччина) всього за рік стала зіркою TikTok. З початком пандемії активна німкеня почала викладати відео своїх тренувань і танців, і тепер за нею стежить більше 130 тисяч чоловів, передають Патріоти України.

В інтерв'ю Insider Рішко назвала себе "простою любителькою фітнесу", якій подобається тренуватися і танцювати з чоловіком - 82-річним Дітером. З ним Еріка бере участь в різних танцювальних TikTok-челленджах, і деякі їхні відео збирають мільйони переглядів.

Але саме фітнес Рішко вразив багатьох її фоловерів: жінка регулярно робить планку, піднімає вагу і тренується за допомогою TRX.

Еріка зізналася, що не завжди захоплювалася спортом. "Я пізно розквітла. Моя дочка записала мене в тренажерний зал, коли мені було 55, і з тих пір я регулярно тренуюся. Мені подобається змішувати TRX, DeepWork, спін-клас, важку атлетику, пілатес, йогу і функціональний фітнес", - сказала вона.

Рішко подобається TikTok, танцювальні челленджі й добрі коментарі, які мотивують її викладати більше відео. "Крім того, тепер я дійсно сподіваюся надихнути людей незалежно від їхнього віку бути більш активними, - говорить вона. - Мені подобаються такі коментарі, як: "Ви надихаєте", "Ви доводите, що вік - це всього лише число". Для мене це велика честь, і я досі не можу повірити, що так багато молодих людей стежать за мною, ставлять лайки і коментують мої відео".

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...