Ніколи не пізно? Мама у 54: Щаслива львів'янка "спіймала лелеку" перед пенсією

54-річна львів'янка вперше стала матір'ю - для жінки немовля стало довгоочікуваним первістком. Породіллю визнано найстаршою молодою мамою Львівської області 2019 року. Про це повідомляє видання "То є Львів" з посиланням на інформацію медиків, передають Патріоти України.

Жінка зважилася на відчайдушний крок - народити у такому віці - виявивши вагітність, на яку вона вже і не сподівалася, адже довгі роки до неї "не прилітав лелека". Наразі новоспечена мама та немовля почуваються добре і очікують на виписку з пологового.

У львівському управлінні статистики додали, що загалом в останні роки у Львові та області жінки зважуються народжувати дедалі пізніше. Так, протягом нинішнього року більше 80 жінок народили первістків після 40 років. Найчастіше ж на Львівщині жінки стають мамами у 25-річному віці.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...