Ніколи не пізно? Сімдесятирічна жінка в Уганді народила двійню (відео)

70-річна Сафіна Намуквая народила двійню в одній з лікарень Уганди. Вона стала мамою вдруге за останні 3 роки завдяки екстракорпоральному заплідненню (ЕКЗ). Про це повідомило BBC з посиланням на Міжнародний жіночий госпіталь і центр репродуктивності, передають Патріоти України.

Жінка народила хлопчика та дівчинку 29 листопада за допомогою кесаревого розтину в репродуктивному центрі в столиці країни Кампалі. "Ми досягли надзвичайного – народили близнюків найстаршій матері в Африці, якій 70 років!", – зазначили у центрі репродуктивності.

70-річна породілля зазначила, що це диво. Пані Намуквая розповіла угандійській газеті Daily Monitor, що її вагітність була важкою. Партнер покинув її, коли дізнався про вагітність двійнятами.

"Чоловіки не люблять, коли їм кажуть, що ви носите більше однієї дитини. З того часу, як я потрапила сюди, мій чоловік жодного разу не з'являвся", – сказала вона.

Жінка зазначила, що вирішила мати дітей після того, як над нею "знущалися за бездітність". Наразі немає інформації, чи використовувала вона донорську яйцеклітину, чи власну, яку заморозили та зберігали, коли вона була молодшою.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...