"Ніколи не потисну руку": Світоліна категорично відповіла на запитання про росіян

Найкраща тенісистка України Еліна Світоліна назвала неприйнятними для себе рукостискання з представниками Росії та Білорусі. 29-річна одеситка наголосила, що сьогодні вона виконує не лише ролі посланниці нашої країни у світі, а й займається громадською діяльністю, передають Патріоти України.

Про це Світоліна заявила в інтерв'ю авторитетному італійськомувиданню La Gazzeta dello Sport. Бронзова призерка Олімпійських ігор 2020 року також додала, що не будує жодних планів на майбутній рік, а сфокусована на тренуваннях та допомозі Україні.

"У мене є чітке уявлення про ситуацію: я ніколи не потисну руку ані російському, ані білоруському тенісисту, не можу і не хочу цього робити. Я відчуваю велику відповідальність як громадський діяч, і в певному сенсі це допомагає моєму тенісу. Зараз у моєму житті є речі, які набагато важливіші за теніс, і якимось дивним чином це допомагає мені грати краще.
Найголовнішим у 2024 році залишатиметься здоровим та у формі, продовжуватиме вдосконалюватися. Я не ставлю перед собою конкретних цілей, не ставлю собі обмежень, оскільки 2023 року я показала, що все можливо", – сказала Світоліна.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...