"Ніколи не продам": Олег Блохін розповів, які суми пропонували за його "Золотий м'яч"

Легендарний «динамівець», а також колишній тренер збірної України Олег Блохін відверто розповів про те, скільки пропонували за «Золотого м'яча», який завоював за підсумками 1975 року.

Олег Блохін став першим українцем, який завоював "Золотий м'яч"«Пропонували великі суми. І не один раз. І зараз пропонують. Суми найрізноманітніші: десятки, сотні тисяч у валюті. Але я не розглядаю варіант продажу», - повідав Олег Володимирович в своєму особистому блозі на сайті« Трибуна» , зазначають Патріоти України.

Також Блохін, який після відходу з київського «Динамо» в квітні 2014 роки так більше нікого і не тренував, назвав кращих наразі українських футболістів: «Зінченко, Малиновський, Ярмоленко, Забарний ... Стоп, зараз когось забуду і ненавмисно ображу (сміється). У нас хороші хлопці, п'ятірку вибрати буде складно».

А ще Олег Володимирович поділився секретом, як не втратити мотивацію після досягнення певних висот - таких, наприклад, як завоювання «Золотого м'яча».

«Коли в 23 роки тебе визнають кращим футболістом Європи ... Складно, звичайно, не втратити голову. Можна і розчинитися. Але потрібно постійно ставити перед собою ще вищі цілі і завдання. Забив 100 м'ячів - забити 150. У цьому сезоні забив 15, в наступному треба 20. Виграв один "Золотий м'яч" - потрібно прагнути до наступного. Якщо не буде мотивації - швидко прийдеш в непридатність», - підсумував Блохін.


Кабмін підготував пенсійну реформу: Ось скільки потрібно буде відрахувати з зарплати

субота, 26 жовтень 2024, 17:46

Мінсоцполітики підготувало законопроєкт "Про загальнообов’язкове накопичувальне пенсійне забезпечення". Пропонується запровадити обов'язковий платіж до державного або недержавних пенсійних фондів як для працівників, так і для роботодавців, передають Па...

Послухалась новоявленого "сутенера" Гетманцева: Модель OnlyFans сплатила в держбюджет податків на понад 13 млн гривень

субота, 26 жовтень 2024, 17:34

Державна податкова служба залучила до декларування доходів контент мейкера із сайту платних контент-послуг OnlyFans. Про це повідомив голова податкового комітету Верховної Ради Данило Гетманцев у Telegram в суботу, 26 жовтня, передають Патріоти Україн...