"Ніколи не продам": Олег Блохін розповів, які суми пропонували за його "Золотий м'яч"

Легендарний «динамівець», а також колишній тренер збірної України Олег Блохін відверто розповів про те, скільки пропонували за «Золотого м'яча», який завоював за підсумками 1975 року.

Олег Блохін став першим українцем, який завоював "Золотий м'яч"«Пропонували великі суми. І не один раз. І зараз пропонують. Суми найрізноманітніші: десятки, сотні тисяч у валюті. Але я не розглядаю варіант продажу», - повідав Олег Володимирович в своєму особистому блозі на сайті« Трибуна» , зазначають Патріоти України.

Також Блохін, який після відходу з київського «Динамо» в квітні 2014 роки так більше нікого і не тренував, назвав кращих наразі українських футболістів: «Зінченко, Малиновський, Ярмоленко, Забарний ... Стоп, зараз когось забуду і ненавмисно ображу (сміється). У нас хороші хлопці, п'ятірку вибрати буде складно».

А ще Олег Володимирович поділився секретом, як не втратити мотивацію після досягнення певних висот - таких, наприклад, як завоювання «Золотого м'яча».

«Коли в 23 роки тебе визнають кращим футболістом Європи ... Складно, звичайно, не втратити голову. Можна і розчинитися. Але потрібно постійно ставити перед собою ще вищі цілі і завдання. Забив 100 м'ячів - забити 150. У цьому сезоні забив 15, в наступному треба 20. Виграв один "Золотий м'яч" - потрібно прагнути до наступного. Якщо не буде мотивації - швидко прийдеш в непридатність», - підсумував Блохін.


Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...