Ніколи не робіть так: Дівчина зробила маску з куркуми, але результат довелося ховати від людей кілька днів (фото)

Жовтий пігмент спеції не змивається, і тепер дівчина схожа не на принцесу, а на смайлик.

У гонитві за красою дівчата часто вдаються до народних засобів. Деякі з них дійсно заслуговують на увагу, але є такі рецепти, які перед використанням краще перевірити, зазначають Патріоти України.

Мешканка Індонезії за порадою своєї мами зробила маску для обличчя з куркуми, і поділилася результатом з фоловерами в Twitter. На фото видно, що жовтий пігмент спеції не змивається, і тепер індонезійка схожа не на принцесу, а на смайлик.

Куркума дійсно використовується в косметології, вона має антисептичні та антибактеріальні властивості, здатна знімати запалення, почервоніння, покращувати колір обличчя, скорочувати зморшки та розгладжувати шкіру. Але мама дівчини, ймовірно забула сказати їй про пропорції. Дівчині знадобилося декілька днів, щоб повернути шкірі обличчя колишній колір.

Користувачі мережі відреагували на історію індонезійки: хтось відверто сміється, а хтось ділиться порадами, як правильно робити маску з куркуми. З ким її тільки не порівняли.

"Ви використовували занадто багато куркуми! Раніше я використовувала куркуму в своїй масці, але вона ніколи не залишала жовтих плям. Спробуй змішати куркуму з вівсянкою та сухим молоком, щоб була не тільки куркума", - порадила одна з дописувачок.

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...