"Ніколи не відкладай зміни": Масі Найєм розповів, які висновки зробив після поранення та про що жалкує

Відомий український адвокат Масі Найєм поділився висновками, які зробив після важкого поранення на фронті, передають Патріоти України.

З початком повномасштабної війни Росії проти України він вступив до лав ЗСУ, на початку червня отримав під час бою важке осколкове поранення в голову. Лікарям не вдалося врятувати йому око. У новому емоційному пості на Facebook Найєм розповів, який запах відчував останнім у своєму житті. Після поранення український захисник не може більше відчувати запахи.

«Останній запах, який я відчував до поранення і в своєму житті — це запах дешевого антиперспіранта. Купив його в місті Запоріжжя, коли ми воювали. Як би знав, що саме той запах буде останнім, бо після поранення загублю запахи на все життя — купив би… ні, не найдорожчий. Але той, який мені дуже сильно подобається. Після поранення стались дуже різкі зміни. В житті, в бізнесі. І хочу собі запам‘ятати висновок, який зробив», — згадує він.

Найєм також закликав ніколи не відкладати зміни. «Висновок: Ніколи не відкладай зміни, якщо тобі щось не ок. Найкращому майбутньому час давати шанс прямо зараз. Без компромісів, особливо тих, що роблять тебе слабкішим. Краще це запам‘ятати через такі болючі уроки. Ніж взагалі думати, що бути середнячком — це твоя доля», — наголосив він.


Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...