Ніколи не запізно: Культова актриса Голлівуду у 47 років вагітна первістком, - ЗМІ

Зірка звернулася в спеціалізовану клініку, де успішно пройшла процедуру ЕКО.

Американська кінозірка і колишня фотомодель Камерон Діас вагітна первістком в 47 років. Це стверджує видання National Enquirer, передають Патріоти України.

«Камерон просто сяє від щастя!», - повідомляє джерело журналу.

Діас і її чоловік-музикант Бенджі Медден вже багато років безуспішно намагаються завести дитину. Природним способом у них нічого не вийшло. І тоді вони звернулися в спеціалізовану клініку, де успішно пройшли процедуру ЕКО. «Камерон зараз самозабутньо займається облаштуванням домашнього гнізда, запасається дитячим одягом і купила книгу під назвою "Чого очікувати, коли ви очікуєте дитину"», - стверджує джерело видання. Їй допомагають порадами подруги-актриси Дрю Беррімор і Ніколь Річі (яка одружена з братом-близнюком Бенджі Джоелом Медденом).
Кар'єра Камерон, яка колись входила до числа найбільш високооплачуваних актрис Голлівуду, давно пішла на спад. З 2014 року вона практично не знімається в кіно. У минулому році актриса Сельма Блер, що знімалася разом з Діас в картині «Милашка», стверджувала, що Камерон назавжди пішла з кінематографа. Пізніше, однак, Діас, відома за фільмами «Маска», «Ангели Чарлі», «Дещо про Мері, «Банди Нью-Йорка», заявила, що поки ще не збирається «на пенсію».
Камерон, у якої в минулому були романи з акторами Меттом Діллоном і Джаредом Лето, співаком Джастіном Тімберлейком і бейсболістом Алексом Родрігесом (нинішнім нареченим Дженніфер Лопес), почала зустрічатися з Бенджі в 2014 році. 5 січня 2015 року Діас і гітарист рок-групи Good Charlotte одружилися.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...