"Ніколи тут не було такої напруженої тиші": Машу Єфросиніну вразила атмосфера у Києві

Нещодавно Маша Єфросиніна повернулася до України після тривалого перебування за кордоном. У своїх сторіз в Instagram ведуча зізналася, що досі не може звикнути до того, який вигляд зараз має столиця України, передають Патріоти України.

"Я живу в центрі 15 років і ніколи тут не було такої напруженої тиші…Вона переривається лише постійною сиреною. Центр перекрито вщент. На Хрещатику роздовбані танки русні. Свято наближається?" – написала ведуча.

На відео Маші замість звичного автомобільного гулу та постійної метушні перехожих у серці столиці тепер чутно лише птахів.

Натомість деякі речі у Києві залишилися незмінними - це затори. Телеведуча поскаржилася, що запізнилася на робочу зустріч на декілька годин через напружену ситуацію на дорогах.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...