Нікому не треба: Одноногу "ополчєночку" з Донбасу "кинули" ватажки "ДНР" (фото)

Колишня учасниця рейдерських захоплень підприємств на Донбасі Віра Калмикова втратила ногу в ході своєї "служби" в загонах бойовиків "ДНР". Тепер змушена просити гроші через свої профілі в соцмережах, щоб прогодувати сім'ю. Про це розповів в Twitter блогер Денис Казанський, повідомляють Патріоти України.

"Ополчєночка Віра Калмикова пішла воювати і втратила ногу, допомагаючи Курченко віджати в Ахметова заводи і шахти. Тепер вона нікому не потрібна і просить милостиню в Твітері. У фільмі "Ополчєночка" такого звичайно не покажуть", - зазначив блогер.

Сама Калмикова стверджує, що у неї четверо дітей, а також, що вона ніякої допомоги від ватажків ДНР не отримує. Також вона зазначає, що протез поки їй поставити не можуть - лікарі вважають, що їй потрібна повторна ампутація.

Також у себе в акаунті Калмикова поскаржилася, що їй доводилося їздити в російський Таганрог, щоб відновити доступ до заблокованого банком рахунку. Оскільки в РФ її звинуватили у відмиванні грошей, надісланих в якості гуманітарної допомоги.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...