Нікому не вірити: У Миколаївській області заступниця директора відділення "ПриватБанку" обікрала клієнтку

У Первомайську Миколаївської області експрацівниці "ПриватБанку", яка привласнила кошти клієнтки банку, повідомлено про підозру. Про це повідомляє пресслужба Первомайської окружної прокуратури, передають Патріоти України.

Жінка - колишня заступниця директора одного із відділень АТ КБ "ПриватБанк". Їй повідомлено про підозру за фактом привласнення чужого майна шляхом зловживання службовим становищем (ч.2 та ч.3 ст. 191 КК України).

"Встановлено, що будучи службовою особою банківської установи та маючи доступ до кредитних карток клієнтів банку, а також право доступу та зміни електронної інформації по кредитним карткам клієнтів, заволоділа коштами клієнтки банку в сумі 18,5 тис. грн", - розповіли у прокуратурі. Розслідувння справи триває.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...