Нікотинова кислота цілком здорового гатунку полегшить "ломку": Науковці виявили овоч, який допомагає кинути палити

Він містить нікотинову кислоту, або вітамін РР, внаслідок чого ефективно знижує нікотинову “ломку”.

Німецькі фахівці виявили цікаві властивості баклажану, які допоможуть позбутися шкідливої звички, передають Патріоти України.

За даними німецьких дослідників, побороти тягу до паління можна за допомогою корекції меню.

Йдеться про баклажан, котрий, виявляється, містить нікотинову кислоту, або вітамін РР, внаслідок чого ефективно знижує нікотинову “ломку”.

Окрім того, цей вітамін позитивно діє на нервову систему, позбавляючи від стресу і нервового напруження, а саме стрес найчастіше і підштовхує людей до куріння сигарет. Регулярне вживання цього овочу може замінити нікотиновий пластир, який використовується для подолання нікотинової залежності.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...