"Нікуди ми не телефонували": Мати окупанта відмовилася боротися за сина, який потрапив в український полон

Черговий російський окупант, потрапивши в полон до українських захисників, попросив своїх рідних звернутися до командування, щоб ті допомогли його визволити. Проте з'ясувалося, що ніхто з його сім'ї нікуди не телефонував і нічого не з'ясовував, передають Патріоти України.

На жодні мітинги рідні військовослужбовців, яких відправили помирати в Україні, теж не ходили. Запис розмови загарбника з матір'ю опублікував у Telegram радник голови МВС України Антон Геращенко. "Та нічого ми не телефонували, то я тобі так сказала", – сказала мати солдата.

За словами жінки, про те, що військовослужбовець РФ потрапив у полон, знає лише вона, його батько та бабуся. При цьому мати окупанта відмовилася відповідати, як вона ставиться до війни в Україні, розв'язаної Путіним, і лише сказала, що "Бог усім суддя".

"Скільки ж у Росії таких живих мерців, для яких не існує ні кровних зв'язків, ні моральних цінностей? Які спокійно сплять, тоді як тіла їхніх синів обгладжують бродячі собаки...Зомбіапокаліпсис якийсь...", – написав Геращенко.

Боротьба тривала 10 днів: Легендарний боксер-чемпіон помер після нападу епілепсії за кермом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:22

Колишній чемпіон Великобританії та Європейського союзу з боксу Віллі Лімонд помер у віці 45 років, повідомив його син у соціальних мережах. З Лімондом, який виграв 42 зі своїх 48 боїв на професійному рингу з 1999 по 2023 рік, 6 квітня стався епілептичн...

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...