Німецька Роксолана тішиться особистим щастям: Мер'єм Узерлі вперше показала бойфренда, від якого народила дочку (фото)

Серце Мер'єм Узерлі завоював американський бізнесмен, який у робочих справах прилетів до Німеччини і затримався, зустрівши рудоволосу красуню.

Зірка турецького серіалу «Чудовий вік» Мер'єм Узерлі, яка нещодавно вдруге стала мамою, показала батька своєї молодшої дочки, інформують Патріоти України.

Нещодавно актриса опублікувала на своїй сторінці в Instagram милі кадри з дня народження старшої дочки Лари, якій виповнилося сім років. На них можна побачити і її обранця.
Переодягнені в мультиплікаційних персонажів закохані позували на фотографіях, тільки чоловік стояв спиною до камери. Але деталей зачіски, яку чітко можна було розглянути на кадрах, вистачило, щоб на іншому акаунті щасливої мами знайти портрети чоловіка.

Як стало відомо, Мер'єм Узерлі веде ще одну сторінку, де публікує фотографії, зроблені нею. З'ясувалося, що коханого Мер'єм знімала ще в 2019 році, тільки тоді фанати не могли впізнати в ньому батька маленької Лілі.

На романтичному кадрі актриса схилилася над бойфрендом, тримаючи в руках лезо для гоління.

Відомо, що що першу дочку Лару актриса народила поза шлюбом від турецького бізнесмена Джана Атеш. З ним Мер'єм Узерлі розлучилася, коли була вже вагітна.
Тепер серце Мер'єм Узерлі завоював американський бізнесмен, який у робочих справах прилетів до Німеччини і затримався, зустрівши рудоволосу красуню. Мер'єм зізналася, що не поспішає виходити заміж, навіть з огляду на те, що в січні на світ з'явилася їхня спільна дочка Лілі Коі.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...