Німецький боксер сенсаційно нокаутував російського "гіганта" (відео)

У рамках вечора боксу на Kingdom Arena в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) відбувся поєдинок між непереможеним російським суперважковаговиком Арсланбеком Махмудовим і німцем Агітою Кабайелою, передають Патріоти України.

Кабайєл діяв другим номером з перших хвилин, адже Арсланбек перевершував у габаритах, але поступався у швидкості. На старті третього раунду Кабайєл завдав хорошого аперкоту, а потім провів серію ударів.

Агіт, розуміючи свою перевагу, почав добивати суперника в четвертому раунді. Кабайел відправив росіянина в нокдаун. Арсланбек піднявся, але потім знову опинився в нокдауні. Махмудов знову піднявся, але потім упав. Рефері не став починати рахунок і оголосив про перемогу Кабайєла.

Результат бою: Кабайел переміг Махмудова технічним нокаутом у четвертому раунді. Зазначимо, що росіянин, який мешкає в Канаді, був явним фаворитом поєдинку.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...