Німецький ресторан назвав українців "свинями" у ганебній рекламі з Зеленським - реакція не забарилася

Німецький ресторан Gasthaus Krombach, розташований в Берліні, потрапив у скандал через огидну антиукраїнську рекламу. Маркетологи закладу вирішили закликати гостей, називаючи президента України та українців "свинями", яким нібито потрібно припинити фінансово допомагати, передають Патріоти України.

Вочевидь, така реклама розрахована на росіян в Берліні та провоєнно налаштованих німців. Відео поширили в TikTok, де воно швидко набуло розголосу, хоч згодом було видалене. Утім, українці встигли побачити рекламу та залишити свої відгуки. Ресторан Gasthaus Krombach у рекламі, котру запустив, зокрема, на платформі YouTube, написав: "Втомилися годувати цих свиней. Час готувати рульку". На відео обличчя українського президента розмістили на скарбничці в формі порося.

Яким чином фінансова та воєнна допомога Німеччини відобразилася на популярності закладу – незрозуміло. Утім, в коментарях Gasthaus Krombach в Google можна побачити відгуки українців, де вони скаржаться на упереджене та нацистське відношення персоналу до відвідувачів.

Реакція на ганебну рекламу не забарилася. За ніч тисячі українців залишили свої оцінки закладу. "Ви повинні думати мізками, коли робите огидну рекламу. Схоже, мозку в вас немає", "Сподіваюся, ви скоро закриєтесь", "Вдячні за рекламу з українським президентом. Так низько падати – тільки ваш рівень", "Вони вважають війну смішною", " Ви ресторан, а не політолог", "Отримуйте те, на що заслуговуєте", "Бажаю таку ж долю, як у сотні тисяч українців", "Яка ганьба", – йдеться в коментарях.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...