Німці інвестують в туризм на Одещині

Інвестори Fischerdorf мають намір створити екокурорт, який не завдасть шкоди різноманітній природі прилеглих заповідників і забезпечить максимальний комфорт відпочиваючим.

В Татарбунарському районі на озері Сасик коштом інвесторів з Німеччини створять перше в Україні “рибальське село”. Попередня вартість проекту становить 5 млн євро, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Агро-Центр".

Інвестор вже має досвід реалізації проектів еко-туризму. “Рибальське село” Fischerdorf буде розміщено на ділянці розміром 5 гектарів у Татарбунарському районі Одеської області на піщаній косі, яка відділяє озеро Сасик від Жебріянської бухти Чорного моря.

При проектуванні території Fischerdorf ми врахували всі сучасні європейські стандарти. На ній передбачені зручна інфраструктура, під’їзди, озеленення, місця зберігання човнів і катерів, система охорони території. Словом, все те, що властиво сучасному рекреаційному комплексу з ідеальною організацією особистого і громадського просторів, — розповідають ініціатори проекту.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...