Ніс незвичну контрабанду: На Луганщині у негоду чоловік у дощовику намагався прорватися в Росію (фото)

На Луганщині чоловік в дощовику намагався прорватися в Росію. Фото

У Луганській області чоловік в дощовику під час негоди намагався незаконно пробратися до Росії. Контрабандою він ніс с собою ікони. Як повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби, українця затримали поблизу населеного пункту Мілове, передають Патріоти України.

"Чоловік під час негоди крадькома намагався пробратися до Росії та йшов не з порожніми руками, а ніс пакунок з трьома іконами", – розповіли прикордонники.

Вилучені ікони

Після затримання ікони були вилучені. Експерти встановлять, чи мають вони історичну чи культурну цінність. На затриманого громадянина України прикордонники Луганського загону склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 204-1 "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону". Його подальшу долю вирішуватиме суд.

Вилучені ікони
Вилучені ікони


"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...