"Ніс висунув - позбавляємо пенсії!": Комаровський запропонував свій варіант карантину (відео)

За пенсіонерами, за словами лікаря, потрібно стежити та доставляти ним продукти, гроші та ліки, щоб вони не виходили з дому.

Євген Комаровський. Фото: РБК.

Лікар Євген Комаровський заявив, що в Україні можна було ввести дуже суворий карантин для людей похилого віку, який би не стосувався молодих і здорових, щоб ті виробляли колективний імунітет від COVID-19. Таку думку лікар висловив у своєму новому відео про коронавірус. Ролик був опублікований на YouTube-каналі педіатра, передають Патріоти України.

"Якби у мене було по 2 тисячі доларів на кожне домогосподарство (щоб заплатити людям на карантині, – ред.), я б сказав: сидіть! А якщо в мене немає таких грошей?

Тоді б я таке зробив: я б найсуворіше захищав, усіма можливими, диктаторськими методами, вразливий контингент. Тобто всі старше 65 років сидять по домівках, не мають права вийти. Тільки ніс висунув – позбавляємо пенсії", – сказав Комаровський.

За пенсіонерами, за словами лікаря, потрібно стежити та доставляти ним продукти, гроші та ліки, щоб вони не виходили з дому. "А всі інші – працюють, спілкуються, виробляють колективний імунітет. І це дає можливість захистити людей похилого віку", – додав доктор.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...