"Нью-парляментський стиль": Депутатка "Слуги народу" викликала у мережі суперечки через своє вбрання у Верховній Раді

Оксана Дмитрієва вибрала для засідання вовняну сукню поверх сукні-сорочки та взула чоботи-панчохи.

Оксана Дмитрієва. Фото: Фейсбук.

Народна депутатка від "Слуги народу" Оксана Дмитрієва прийшла до Верховної Ради в чоботях-панчохах. Відповідний знімок опублікував на своїй сторінці в Facebook парламентський фотокореспондент Ян Доброносов, викликавши ажіотаж у мережі, передають Патріоти України.

Зокрема, Дмитрієва вибрала для засідання вовняну сукню поверх сукні-сорочки. Образ завершили біла стрічка на шиї та велика брошка на грудях. Думки щодо стилю народної депутатки в мережі розділилися. Одні написали, що вона виглядала модно, інші ж зазначили, що таке вбрання недоречне у Верховній Раді.

"То у в неї підв'язки або все ж таки намітки на спідницю", "Клас, давай іще! Провінції цікаво, що там носять у столицях", "Недоречне вбрання", "Ботфорти як би зовсім не до місця. Як і волохата сукня", "Повна відсутність стилю", "Дуже гарно", "Скажіть жінці, що її панчохи бачить вся Україна", – відреагували користувачі.

"Потрібно все повністю змінювати": Командувач Нацгвардії пояснив, чому треба мобілізація

вівторок, 23 квітень 2024, 17:50

У Національній гвардії України критично не вистачає особового складу через тривалу війну з російськими окупантами. Про це заявив командувач НГУ Олександр Півненко в інтерв'ю виданню LIGA.net, передають Патріоти України. "Не буде мобілізації - не буде р...

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...